Добредојдовте во НМП, јарешкиот тесеракт за идеи и вистини што со изгореничка љубов удираат од утробата на бетонското огледало. НМП е акција сама по себе, јуриш кон џиновски крвожеден балут со света рачна граната во канџите. За увид во нашите цели, фрлете око до големиот манифест или претресете ги луцидните галерии :: кампањи :: РТВ програми. Уште подобро, скокнете ја завесата од глаголи и пиксели и преминете на главното – нурнете во своите прсти и истргнете од нив: знак што ќе можете да го залепите на секој ѕид и во секоја шуплина од метапросторот, додека не станете сеприсутен крај сам по себе!

Не сме сами. Продолжуваме.

 
Антиантикварница >>>

● 8.09.2008 - Република Меланхолија
● 2.01.2008 - Журнал
● 2.12.2007 - НМП РТВ +
● 28.11.2007 - Виленска кобила
● 11.11.2007 - Resized Space

„Додека спиеме овде, будни сме на друго место; секој човек е двајца луѓе.“

Права воздржани НМП 2005-2009       

 
   
x