12.05.2004-лав

Во Утрински весник мојот хороскоп гласеше вака:

Некој би можел да ви каже дека сте посветени на работата,

но набрзо ќе почне да се сомнева во вашето ментално здравје.

до каде може да отиде твојата фантазија,

Во врска со моето ментално здравје?

Хедбенгер (Wилена)

Нема коментари

Сè уште нема коментари.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Се извинуваме, но коментарите се затворени.