Големa желба

Не бегај (Wилена)

Градска улица. Густ сообраќај и гужва. Температурата е 35°С. Прав се лепи врз мојата пот. Случајно погледнувам кон планините. Останало едно бело парче со снег. Помислувам, колку би сакал, сега да сум таму и веќе сум на пат.

Нема коментари

Сè уште нема коментари.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Се извинуваме, но коментарите се затворени.