Перспективи

Лево-десно [1]

лево-десно

лево-десно

лево-десно

лево-десно

лево-десно

лево-десно

лево-десно!

Ако си зашеметен,

не се грижи.

Сега ја имаш животната перспектива-

на еден шизофреничар.


[1] Оваа песна се чита исклучиво со брзи, отсечни движења на главата.

 

3 Коментари

 1. Коментар од Митко on јуни 2, 2008 5:01 pm

  WOW! Ми се допаѓа ПРЕМНОГУ! 😀

 2. Коментар од Marija on јули 17, 2008 1:10 am

  ja procitav, onaka kako sto preporacuvas.
  Ne mozam da prestanam. Mi se dopaga i mene, PREMNOGU.
  😀

 3. Коментар од вера on јули 18, 2008 2:38 pm

  :o)

  Благодарам и на двајцата.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Се извинуваме, но коментарите се затворени.