Златко Пармаковски

Еден ден, после едно чудо големи кафиња и лекции по нуклеарна физика, Златниот Прст реши да лета...

 
come fly with me 01 come fly with me 02 come fly with me 03 come fly with me 04 come fly with me 05
come fly with me 06 come fly with me 07 come fly with me 08 x port ray некогаш, таму
смеење дилема бескрајна приказна смеам да си играм со... нмп врата
комуника- ција осветли ми го патот кафе и џез луди по сонувачот светлото и кафето
охридско езеро 07 скопје ваму, скопје таму 2006 позади три бисери море од лудило