Иван Ивановски (фото + интервју), „Јаќоски“ (интервју)

Пред неколку месеци, Скопје на гости го дочека циркусот Европа, огранок на циркусот Корлеоне кој постои од 1702 година. НМП со радост им излезе во пресрет на браќата циркузанти и зема серија фотки од Европа-во-живо, како и кусо интервју со менаџерот на циркусот. Како што вели тој, „Претставата не е циркус. Се вон претставата е циркусот...“

 
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26 27 28