НМП

На 30 декември 2006 во станот на скопската легенда Нора Стојановиќ, НМП и Глува Соба мушнаа глави во вечно таинствената „Пандорина фиока“. Што ѓавол излезе од непознатото се уште е нејасно, но станот на Нора преку ноќ бликна со дизајни, платна, релјеф/колажи, диџеј сетови (Мартин и Тони) и пар изведби (Етна и Реформ)...

 
близнаците подготовки љубовници од „љубовници“ зеа... / во борсел
атмос 1 прекрасен ден за... рамнотежа чувар атмос 2
главантура автопортрет панорама 1 (без наслов) другарот
атмос 3 среќен роденден 1 позади секој среќен роденден 2 атмос 4
панорама 2 ...(стриптих) јунона и јупитер come fly with me / пира атмос 5
атмос 6 пандора 1 пандора 2 пандора 3 атмос 7
...една вечер порано..