Иван Петрушевски

Во хиперкоцка од вектори, фотки и лепенки, лежи вселена, во вселената ѕвезди, а меѓу ѕвездите една суперѕвезда. Еден ден, таа суперѕвезда излезе на прошетка со господинот Флим, но никогаш-никогаш не се врати дома...

 
црвено moon balloon облаци облак череп и останати...
дизајнот е секси феликс вика нешто како љубов во воздухот лето
mellow yellow индустриска пардон ’60-ти жолтото!
флим внимание the boy who fed himself... јо! british geisha
tetsuwan atom уран зошто стално... jo 2 polarboy
ана kc accidental телепоп чад небото над белград
flim rocks! бившата фиока cmyk детокс табла foodosaurus