НМП

На 8 април 2006, НМП излезе од дигиталното и за ограничен временски период (6 дена) стана чисто физичка манифестација. Видеа, стикери, цртежи, 3Д арт, вектори, манипулации, фотографии и скулптури, се што НМП го прави НМП беше вклучено на еден или друг начин во изложбата. Дури и Аминта! Ви претставуваме дел од атмосот, пред и за време на отварањето.

 
пано бр.1 лепенка исечок од „дневник“ псила и пипи реклама за про графика
внимание пано бр.7 симболи постава и... во црвено
изгореник изгореници актери поза столб
стикарт 1 стикарт 2 стикарт 3 стикарт 4 стикарт 5
сон слепглувнем горгон првиот пад на икар скулптури
сандра и сонот се е во ред етна против невенка пипи на врата
атмос 1 атмос 2 атмос 3 атмос 4 атмос 5
од изложбата 1 циркусот и градот НМП од косо буклет од изложбата 2