НМП

На 10 април 2007 се случи и тоа: Подземното Езеро се крена кон Улица Скопска да го одмие песокот на времето! НМП го обележа овој наплив на горко-слатката вода со низа аудио-визуелни дела поставени на две места - во press to exit и Отворено Графичко Студио - и масовна прошетка низ центарот на градот. Ви претставуваме дел од атмосот и неколку гланц-нови парчиња.

 
постер каталог одраз / едно p2e s
пократок пат... љубовна приказна 1 камера љубовна приказна 2 grow on me
скопјанец... ...маче пик-а-бу кумулус ...и скопјанка
старт христов шентевски димитровска теленоја
огс 1 огс 2 распон огс 3 огс 4
огс 5 1962 подземното езеро 1963 огс 6
пловење сонувајќи ја неа пармаковски come fly with me 09 водопадот на галт
огс 7 тв хорор синтеза за анализа телепоп огс 8
огс 9 стојанова огс 10 низ очите на демонот огс 11
покори се / 100 км нмп и line 1 монитор + коктел нмп и line 2 100 км на час