Amanito, dBau, Zewlean

“Здраво, Славој? Како иде во Романија? Браќата циркузанти уште се тренираат на трамполината? Армониката?... Како што ветив, следи една мала колекција од фотографиите на три фантастични појави што ги запознав на DeviantArt. Уште кога ги видов прв пат, си реков, Славој ќе ги обожава! Епа така, голем поздрав од Невидливиот Човек!“

 
морам да одам мистериозна благородна мила 2 свиња
луѓе на маглата оставена инди клучалка никој дома
НЕЕЕ! фала за насмевката искажи се дај ми нешо панкот не е мртов...
анксиозност се сеќаваш на мене? млад режисер... концепт еден отпор
без страв мета пуштете ме право- аголник насмевка
решетање стар чамец стар знак стара машина внимание
убавина внимателно ...бакли маѓепсани ивана и.
живеење во сон вистински спортисти те гледаат чекај чекај сенка
dbau zew knoxville работници зошто прави да... те молам допри ме
отидов да дремнам одвратна глума драмина работа