Ана Јакимска

Еднаш одамна, среде април на работ од пекол жешко лето, најдов полароиди во сандакот на едно маалско сениште...

 
балони гледајќи назад кон... г-н полицаец ...на врв на толпата самурај учител
гулаб во центарот ...во исчекување foltin unplugged сите тука за вас црвени чевлички
човекот чадор човекот со сапунски... заедно баба и мојата...