Јасна, Иван, Јован, Zewlean, Елена

Улицата се крши од забите на сивилото, секој одминат ден за нијанса поостар од претходниот. На вести кажаа и официјално - новите законски мерки прелетуваат во свет пламен и мушичките се поклонуваат, “Амин и уште два пати амин,“ НО! логоата на ќошевите - плишаното мече, вресокот на Џенет Ли, исконските аркади - се тркалаат ко и секогаш, среќни во глувото доба.

 
сакај ме, психо чудни нешта се случуваат invaders жена, мува признание за баба
ауч! рециклиран “вест“ bearopsy не бу! стикер
tr1 распарано detoxic студени мозоци in1A
pipi invader