< Во живо на Тажен и Прекрасен Свет, Канал 103 >

01. Embrace (2:36)
02. Cry For The Moon (3:42)
03. Starlight (3:18)

Деан Змејковски :: гитара
Соња Димитриоска :: вокал
Александар Ников :: гитара

< вкупна тежина на емпетројките - 15.4 MB >